Followers

Inner Nutrition

WEIGHT MANAGEMENT

Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink

image


Manfaat Penting :-
  • Hidangan sihat untuk nutrisi seimbang 
  • Menguruskan berat badan, menjadi lebih sihat 
  • Dapatkan 9g protein dan serat yang menyihatkan 
  • Beri khasiat kepada badan anda dengan Nutrisi Selular




Blended Soy and Whey Protein Powder
prodImage
Manfaat Penting:-
  • Membantu dan membina jisim otot tanpa lemak 
  • Boleh membantu meningkatkan aktiviti antioksidan vitamin anda* 
  • Pycnogenol® menyokong pengeluaran tenaga selular, fungsi vaskular dan sistem imun* 
  • Botanikal, nutrirn dan antioksidan terpilih yang berkuasa 

Tea Mix


prodImage
 Manfaat teh:-
 Teamix ni dikenali sbg teh senaman...haaa...nk tau knapa? sbb bile kite minum mcm 20minit bersenam...ade uncle kat umah sewa sy minum tea ni dia ckp mcm lari satu pusingan stadium~~ ;) WOOWWW!!!
actually benefit dia as simple as ABCD AND E... ;)
A: antioksida = awet muda you!!
B: burn fat
C: cleansing
D: Detoks...waahh,..musnah dan nyah kau toksik!
E: Energy booster!!! yeah...thats the way i like it... ;))

JOM MANAGE WEIGHT DENGAN STARTER PEK!
prodImage 

Herbal Aloe Concentrate

prodImage

Manfaat penting:-
Ni pulak name glamer dia aloe...;)) dia ni beeessttt sbb dia bantu pencernaan kite jd best...sb ape? sbb dia baiki balik sel2 yg ade kat usus kite tu..yg dah xberfungsi pn jd berfungsi...so, sape2 yg ade usus tu mmg sesuai sgt utk korang... smbil tu boleh kurangkn jerawat and resdung tau...ehem2...minum aloe slalu, hari2 mcm pngantin baru tau..berseri2 gitu... =))


PENJAGAAN JANTUNG

Minyak IkanOmega 3 

prodImage 

Manfaat Penting
  • Meningkatkan kesihatan jantung dengan Omega-3*
  • Mengekalkan tahap kolesteroldan trigliserida sihat yang berada dalam lingkungan normal.*
  • Mengandungi antioksidan vitamin E untuk perlindungan daripada radikal bebas

NW Formula

prodImage 

Manfaat Penting:-
  • Membantu meningkatkan pengaliran darah untuk menyokong fungsi jantung, otak dan organ-organ lain.*
  • Membantu menjaga agar tona saluran darah, fleksibel dan muda untuk peredaran yang lebih baik.*
  • Membantu menyokong tahap tekanan darah sihat yang berada dalam julat yang normal.*

 

Calcium Plus

prodImage 

Membantu mengekalkan tulang dan gigi yang sihat



N-R-G Tea

prodImage 

Manfaat Penting:-
haaaa....yg ni best ni... sape2 yg suke bersukan mmg seswai utk krg... =)) yg xbsukan boleh bg kite lbih peka atau nama lain fokuz la..sooo..utk org kje n blajar pn seswai sbbbbbb...haaaa...dia cergaskn bdn dlm waktu yg sama cerdaskn minda...xdelah lesu n lemah xbmaya tu... =))..