Followers

Kenapa sy pilih Herbalife???





Kebanyakan manusia nk kurus...nk cantik n nk hensem..ok.. (checked)
kite diet sendiri (secara sihat *boleh dpt result dgn usaha yg gigih*) atau pkai produk...ok...
produk pulak...mcmana kite nk pasti produk tu btol2 utk kesihatan and capai hasrat jangka panjang diri masing2? ade side effect ke? confirm? tau dkat mne kilang and siapa pembuat produk? siapa pengguna produk tu? ;) ok....mahal xjd masalah klau kite btol nk sihat...apelah sgt duit dibandingkn kesihatan..kn? duit boleh dicari... ALLAH ade...dia bantu sume insan yg susah....TAPI..SELAGI ADE USAHA LAA...;)

ok...nk ckp psal KELEBIHAN HERBALIFE...KNAPA SY XPILIH PRODUK LAIN..WHY HERBALIFE?????

1) herbalife bkn ubat...dia adelah NUTRISI SEL( cukup serat, vitamin yg diperlukn dlm bdn) simaultaneously,herbalife tak pernah menjanjikan anda akan dapat result dalam masa berapa hari secara specific sbb setiap org berbeza dan dgn izin ALLAH...;)
LOGIK AKAL...kalau kite mkn semua yg berminyak yg xbaik..tibe2 kite amik herbalife jd kurus...takot x??? waahh...takot maaa....sbb ape...ubat ape yg aku telan ni??? tp herbalife bkn mcm tu...dlm herbalife kite sume nk sihat...sunnah RASULULLAH SAW pn xboleh mkn berlebihan..sooo..klau kite mkn secukupnye (bkn mentekedarah) insyaallah sihat...herbalife ni mcm shortcut sbb dia ade mcm2 jniz warna mknanan inside...dr ape yg sy blajar, we need 7 warna (buah @ sayur) dlm sehari2...so..herbalife ade... =))

2)dah 32tahun dlm pasaran dunia...global oke...dlm 83 buah negara...sooo...sgt raammaaaiii yg trust produk ni...ADE KE PRODUK KESIHATAN YG LAME MCM NI??? we have to believe sbb dah ramai sgt yg TRUST...sgt rugi kalau xtry...

3)Doktor, saintis dan ahli nutrisi yang ternama di Amerika Syarikat menjadi anggota Lembaga Penasihat Perubatan dan Saintifik Herbalife, untuk memastikan produk-produk Herbalife mencapai atau melebihi piawaian paling tinggi yang boleh dicapai. doktor yg ade tu pn ade yg dpt anugerah nobel lauret psal research drg...WOOOWWWWW!!! AMAZING KN..BANGGE RASE MKN HERBALIFE...

4)siapa yg mkn herbalife ni??? atlit~~~waahh...sape??? MESSI...XKN XKNAL! SY YG XMINAT BOLA PN KNAL MESSI TAU....BEST PLAYER KN...SBB APE? performance baguz...dgn izin ALLAH dia jd hebat...sbb dpt nutrisi sel yg baguz... xknal jgk messi??? knal pmain bola yg kembar tu???? haaa...drg pn mkn herbalife...hebat kn??? HERBALIFE XMENAJA ARTIS..TP ATLIT..SBB NK TGK PERFORMANCE...SO, best x kalau nutrisi yg kite mkn same dgn messi, beckham...hmmm...LA GALAXY tu... ;) mestilah best....dekat US dah berleluasa dah sgt2 HERBALIFE NI...tp kat MALAYSIA...? byk lg warga xsihat...ikhlas sy nk ckp...kalau krg serius nk sihat, nutrisi baik...kite kne jd pengguna herbalife yg bijak...mcmana nk jd bijak tu? hmm..silekn bertanya....

~adelah perkara sedih bg sy kalau sy xdpt tlg family sy....tp...sy nk semuaa...semua...semuaaa family sy sihat...bkn nk kempen...kempen..kempen...tp mencari kesedaran...insyaallah...~

*KAN SY DAH CKP...HERBALIFE BKN UBAT KURUS...TP HERBALIFE NUTRISI SEL...SEL YG ROSAK DIPERBAIKI...MCM LAPTOP..KNAPA SLOW? XSMESTINYE HARDWARE JE ROSAK...NTAH2 ADE VIRUS....VIRUS TU BOLEH DIHAPUSKN DGN SOFTWARE...SO..KITE HAPUSKN DGN NUTRISI SEL YG SIHAT...BERTINDAK SBG ANTIVIRUS DLM BDN KITE.. =)) * INSYAALLAH...
 


Anyone yg interested..jgn malu n jgn segan tnya sy keh? left feedback/ sms/call: 013-3154711... =)) maybe u are the one of us....

Bagaimana Nak Jadi Supervisor?








Supervisor dlm herbalife adelah the very best position to start biznez in Herbalife....ok.. knapa? knapa supervisorRrr??? nk tau? hmmm antaranya:-


  Dapat membeli produk herbalife dengan diskaun 50%
-    Mendapatkan Keuntungan retail sebesar 50%
  • cthnye la kn... kalau ada customer yang membeli 2 unit Shake je, maka keuntungan retail krg 2 x RM77.50 = RM 155
  • Dan jika ada 10 Customer yang membeli produk yang sama sooooo... Keuntungan krg menjadi 10 x RM155 = RM 1550
  • Keuntungan Runcit / Wholesale 8% - 25%*  (dari setiap pembelian Distributor  yang ada di dalam team krg) – Untuk mendapatkan keuntungan ini, Distributor  XBOLEH BELI GUNA ID KRG, tp, boleh bli truz dr HQ Herbalife. Dan beza dari keuntungan  pembelian itu, akan ditransfer oleh herbalife ke dlm acc krg!!!!!
  • Mendpt royalti 1 – 5%. Royalti ini krg leh dpt sebagai Pasif Income dari setiap total volume yang diperoleh oleh supervisor di dalam team krg sampai 3 (tiga) level bawah krg 


Jom kite truzkn ttg Bagaimana menjadi supervisor k…?

Terdapat 5 (Lima cara) untuk menjadi Supervisor yang krg boleh ikut:-

1) 4000vp sebulan

 cara mengumpul jumlah pembelian sebyk 4000VP dalam 1 (satu) bulan (dalam bulan yang sama pd 1-30 atau 31). 4000vp ni pn ade 2cara yg boleh sy olah,di mana cara:-
a) investment (beli dgn duit sendiri sbyk 4000vp)
b) hardwork (retail dlm sbln sbyk 4000vp)
ok? phm kn? krg jgn risau..klau ade duit, boleh je invest sbb bileh krg invest untung runcit nnt berlipat ganda....dan klau produk dah ade, lbih mudah nk jual....;) percayalah...berbanding dgn baru nk order... :))


2) 2bln Qualifiying Supervisor (2500vp + 2500 vp)






3)Team Work 



 

4)Buddy System



 

 

5) 5000vp within 3-12bln